Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Kiderült, mikor jöhet a No Plan B korai változata

És még egy új trailert és demót is kapott a kommandós taktikai-stratégiai játék.

2021.04.25. 14:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár manapság talán egy picit újra reflektorfénybe kerültek a taktikai-stratégiai játékok, ezekből még mindig elég kevés van a piacon. Ezért akár egész jó eséllyel is indulhat majd a sikerhez vezető úton a GFX47 stúdió játéka, a No Plan B, amelyben egy kommandós csapatot fogunk irányítani.

A No Plan B nem kicsit a nagy sikert aratott Door Kickers játékokra hajaz. A játékmenet lényegében valós időben zajlik, de minden akciót megelőz egy taktikai tervező szakasz. Itt adhatjuk meg, hogy kommandósaink merre menjenek, hol milyen utasítást hajtsanak végre. A tervezési szakaszt egy előnézeti rész követi, majd ha minden részlet a helyére került, akkor jöhet a mindent eldöntő kivitelezési fázis. Itt dől el, hogy jó taktikai döntéseket hoztunk vagy valami elkerülte a figyelmünket és kommandósainkat egyenesen a halálba kommandíroztuk.

A No Plan B korai változata a legfrissebb hírek szerint valamikor a negyedik negyedévben debütálhat majd a Steamen. Hogy addig se unatkozzunk, a fejlesztők összedobtak egy prológusnak keresztelt demót. Ebben három skirmish küldetést és három véletlenszerűen generált kihívás küldetést lehet teljesíteni. A teljes játékban mindezt teljes értékű kampánnyal, önálló küldetésekkel, véletlenszerűen generált kihívásokkal, és a rajongók által készített pályákkal fogják kiegészíteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: No Plan B

« Előző hír: Építs saját szállót a Hotel Architectben!
Következő hír: Kiderült, mikor jöhet a No Plan B korai változata »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

vandorr
vandorr 2021.04.26. 08:24
A játék fejlesztőjének Discordján a heti kihívások nyertesei playtest kulcsot nyerhetnek