Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Harmadszor is leskelődhetünk a szomszédok után: jön a Beholder 3

Ezúttal más elnyomó rezsim alatt, egy másik korszakban kémkedhetünk a szomszédok után.

2021.04.12. 17:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2016-ban jelent meg a Warm Lamp Games érdekes játéka, a Beholder, amelyben egy totalitárius kormány egyik besúgóját alakítottuk. Feladatunk nem volt más, mint az otthonunkul szolgáló társasház többi lakója után kémkedni és leskelődni, a tapasztalatainkat pedig megosztani az erre kíváncsi kormányközeli alakokkal.

Két évvel később, 2018-ban jött a folytatás, amely tovább vitte az első rész ötletét. Egyrészt itt már nem is otthon, hanem a hivatalban kellett a kollégák magánéletében és titkaiban vájkálnunk, hogy idővel minél magasabbra nyaljuk fel magunkat azon a bizonyos ranglétrán. Másrészt az első rész 2D-s grafikáját megtoldották a harmadik dimenzióval is, ami az egész játékot egy picit megváltoztatta.

Most pedig már készülhetünk is, hogy harmadszor is a spicli bőrébe bújjunk, az első két részt is kiadó Alawar Entertainment ugyanis bejelentette, hogy már készül a Beholder 3. Egyelőre nagyjából semmit sem tudni a játékról, azt viszont igen, hogy a fejlesztést ezúttal már a német Paintbucket Games stúdió végzi. Ismét új hőst avatunk majd (az első rész Carl Steinje és a második rész Evan Redgrave-je után), aki egy másik elnyomó rezsim alatt tengeti életét egy teljesen más korszakban, mint elődei.

A Beholder 3 egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de 2022 előtt biztosan nem fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Squad Killer teszt – Műbalhé
Következő hír: Harmadszor is leskelődhetünk a szomszédok után: jön a Beholder 3 »