Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Kickstarteren gyűjt a Fishkeeper

Az akvarista játék új előzetest is kapott a kampány rajtja alkalmából.

2021.04.09. 23:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még tavaly ősszel jelentette be az indie Blinkclick Games, hogy új játékon dolgoznak. A Fishkeeper egy egyelőre videojátékos körökben eléggé elhanyagolt témát, az akvarisztikát lovagolja meg, ráadásul egy apró csavarral.

A játékban nem csak meg kell terveznünk és építenünk álmaink akváriumát, nem elég azt növényekkel és halakkal betelepítenünk. A legjobb fotókat az akváriumba eresztett apró tengeralattjáróval lehet készíteni. Ezt a kis eszközt is kedvünkre formálhatjuk, majd átvehetjük felette az irányítást, hogy a kedvenc halainkról vagy dekorációinkról a legjobb képeket lőjük vele.

A Fishkeeper készítői most a Kickstarteren gyűjtenek, hogy a játék még jobb lehessen. A cél 50 000 euró összegyűjtése, amire még szűk egy hónapjuk van. A csapat azért választotta ezt az utat, mert szeretnének a jövőben is független stúdió maradni, márpedig a mostani nehéz gazdasági helyzetben a kiadók és befektetők csak nagyon kemény feltételekkel támogatják a különféle projekteket.

Bár egyelőre csak pár ezer euró gyűlt össze, a készítők azt is felvázolták, hogy extra összegek mellett milyen további fejlesztésekre lehet számítani. Új állatfajokkal bővülhet a játék, bekerülhet online kompetitív kihívás, de akár egy saját halas üzlet beindításának lehetőség is elérhető lehet, a legmagasabb cél elérése esetén pedig már nem csak kis akváriumokat, de egy komplett oceanáriumot is lehetne építeni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Fishkeeper

« Előző hír: Új harcost és játékmódot hoz a Streets of Rage 4: Mr. X Nightmare
Következő hír: Egy hétig ingyenes a 3 out of 10 interaktív sitcom második évadja »