Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Fontos frissítést kap hamarosan a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Idén két ingyenes frissítés várható, az első gatyába rázza a csapattársak mesterséges intelligenciáját.

2021.04.09. 18:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Habár a 2019-ben megjelent Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint az elődjéhez hasonlóan kezdettől fogva kooperatív módra volt kitalálva, a Ubisoft lehetőséget adott, hogy a játékosok egyedül is kitakarítsák a trópusi szigetet. Azoknak a játékosoknak, akik nem találtak társakat a kalandozáshoz, nagyon sokat kellett várnia, mire a fejlesztők mesterséges intelligencia által vezérelt csapattársakat adtak nekik. És azok sem voltak túl eszesek.

A francia kiadó annak ellenére sem fordított hátat a játéknak, hogy az borzasztó kritikákat kapott a megjelenésekor mind a sajtótól, mind a rajongóktól. Ehelyett az elmúlt másfél évet fejlesztéssel és a hibák javításával, a tartalom bővítésével töltötték. És a legújabb hírek szerint az idei évben sem lesz ez másként.

Cikkajánló
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint teszt – Egy igazi töréspont
Ubisoft! Ülj le, egyes...
» Olvasd el!

Két nagy ingyenes frissítésre lehet idén számítani, amelyek közül az első már tavasszal megérkezik. Ez amellett, hogy egy rakás új karakterszerkesztési lehetőséget ad a játékosok kezébe, az MI vezérelte csapattársakat fogja alaposan kikupálni. Megjelenik egy új karakterfejlődési rendszer is, amiben a csapattársaink kaphatnak passzív képességeket.

A következő ingyenes frissítésről egyelőre nincsenek részletes hírek, csupán két dolgot tudni róla. Egyfelől valamikor ősszel lehet számítani rá, másfelől az eddigi egyik legnagyobb bővítés lesz a játékhoz. És persze később bővebben is beszámolnak majd róla a készítők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

« Előző hír: Új beállításokat kapott konzolon a Crysis Remastered
Következő hír: Fontos frissítést kap hamarosan a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint »