Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új beállításokat kapott konzolon a Crysis Remastered

Az előző generáción nem aratott túl nagy sikert a tavaly ősszel megjelent verzió.

2021.04.09. 18:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crytek legnagyobb sikereit a Crysis trilógiával aratta, amelyek mindegyike kora egyik legszebb játékának számított (és ezzel sokáig fontos szerepe volt egy-egy konfiguráció erejének lemérésében is). A stúdió tavaly úgy döntött, hogy egy újabb epizód helyett inkább előveszik az immár tizennégy éves első részt és egy picit leporolva az aktuális konzolparkra is kiadják.

Így született meg (igaz, a Saber Interactive stúdiójában) a Crysis Remastered, amely azonban nem igazán váltotta be a rajongók előzetes reményeit. A játékmenet semmit sem változott (ami nem baj), de sajnos a grafika is csak alig. És bár annak idején meseszépnek számított, azért közel másfél évtized azért megérezteti a hatását.

Cikkajánló
Crysis Remastered teszt – Lehet-e kétszer klasszikus valamiből?
Megérkezett a Crytek egyik legsikeresebb játéka a mai gépparkra szabva.
» Olvasd el!

A Crysis Remastered először csak Nintendo Switchre jelent meg, majd kis csúszással PC-re, PS4-re és X1-re is megérkezett, de ezeken sem aratott osztatlan sikert. A Crytek a napokban készült el a játék legújabb frissítésével, amely két dolog miatt fontos.

Az első, hogy a konzolos változatokban is bekerült a PC-n már eddig is elérhető Ascension pálya, ahol egy MV-24H Vulture VTOL-t lehet vezetni. A második viszont még fontosabb, mivel ez különböző grafikai beállításokat jelent az új generációs konzolokon. Ezek a következők:

PlayStation 5:

Xbox Series X:

Xbox Series S:

A frissítéssel továbbá száznál is több ismert hibát gyomláltak ki a játékból, ezek részletes leírását itt olvashatjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Crysis Remastered

« Előző hír: Új DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címen
Következő hír: Új beállításokat kapott konzolon a Crysis Remastered »