Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címen

Vietnámos kiegészítő jön a taktikai lövöldözős játékhoz.

2021.04.09. 12:57 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Új DLC-t jelentett be a Bohemia Interactive az Arma 3-hoz. Az S.O.G. Prairie Fire annak a DLC-sorozatnak a része, amelyet külsős stűdiók készítenek a sikeres taktikai FPS játékhoz, és amelyet a cseh fejlesztők Creator DLC sorozatnak neveztek el. És míg a korábbi - hidegháborús - DLC nem sikerült annyira jóra, az S.O.G. Prairie Fire új tematikája és a beígért tartalom sokkal jobban lázba hozta a játékosokat.

Persze nem teljes az egyetértés, hiszen sokak szerint pénzt elkérni egy olyan DLC-ért, amihez nagyon hasonló ingyen is elérhető, nem túl etikus. Azonban a DLC tartalmai nem azonosak a híres Unsong moddal, amely szintén a vietnámi háborút hozta el az Arma sorozat különböző részeihez. Tehát a játékosok szabadon választhatnak, hogy ingyen használják tovább a vietnámos modot, vagy inkább fizetnek egy a fejlesztők által támogatott DLC-ért, ami talán stabilabb.

De nézzük, mit is kapunk majd a pénzünkért, azaz mik lesznek az új DLC tartalmai!

Az S.O.G. Prairie Fire hamarosan - 2021 második negyedévében - megjelenik, így sokat nem kell rá várni. Az ára kicsit húzós egy DLC-hez képest, mert a Steamen 22,99 eurót kóstál. Azonban a fentebb felsorolt tartalmakon kívül azt is adja, hogy egy egységesen kezelt tematika (az ingyenesen letölthető modokkal mindig az a baj, hogy több részletből állnak és mindegyiknek stimmelnie kell, hogy fennakadás nélkül menjen a játék), és mivel hivatalos DLC, ezért a küldetés készítők is szívesebben fognak küldetéseket és kampányokat készíteni vele. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Fejtsd meg a kockát a The Last Cube-ban!
Következő hír: Új beállításokat kapott konzolon a Crysis Remastered »