Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Fejtsd meg a kockát a The Last Cube-ban!

És menet közben egy fura idegen civilizáció történetét is megismerheted.

2021.04.08. 21:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új játékon dolgozik az Improx Games. A stúdió eddig csupán egy könnyen felejthető pixel art játékkal jelentkezett, most viszont új szintre lépnének, mivel a The Last Cube már teljes 3D-ben pompázik és a műfaja is merőben más, mint az előzőnek (ahol szakállat kellett borotválni…).

A The Last Cube egy puzzle-platformer, ahol egy kockát irányíthatunk egy idegen civilizáció építményei között. Ahogy haladunk előre a pályákon, apránként nem csak újabb és újabb fejtörőket oldhatunk meg, de az idegen civilizáció történetét is megismerhetjük.

Minden pályán új matricát kapunk, amit a kocka valamelyik oldalára ragaszthatunk fel. És természetesen minden matrica valamilyen új képességgel ruházza fel a kockát. Van, amivel falakat törhetünk át, egy másikkal lépcsőt képezhetünk, egy harmadikkal teleportálhatunk, a negyedikkel meg más kockákat vonzhatunk magunkhoz. A fejtörők természetesen mind ezekre a képességekre épülnek.

A The Last Cube egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de elvileg még idén meg fog jelenni. A fejlesztés PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Oldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon Skin
Következő hír: Fejtsd meg a kockát a The Last Cube-ban! »