Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Vadnyugati battle royale lesz a GRIT

A telepesek szekerének vásznából készült ejtőernyő különösen viccesen fest.

2021.04.07. 22:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A vadnyugat kemény hely volt, még akkor is, ha épp nem az ördög jobb és bal kezével hoz össze a sors. Időnként megihleti a videojáték-fejlesztőket is, akik általában elég jól bánnak ezzel a hálás témával. Elég csak a Red Dead Redemption 2-re vagy a Desperados III-ra gondolni.

Hogy ezek színvonalát elérheti-e a Team GRIT stúdió új játéka, a GRIT, amely igazán nem is ezekkel kíván majd versenyezni. A GRIT ugyanis egy battle royale játék lesz, így egy egészen más mezőnyben fogja magát megmérettetni, ahol azért nem kevésbé erős konkurenciára számíthat.

A játékosok tehát valahol a vadnyugaton pottyannak majd le az égből (az első előzetes tanúsága szerint itt is lesz ejtőernyőzés, ami azért elég viccesen fest), hogy aztán 99 másik cowboy pisztolycsövével nézzünk farkasszemet. Egyébként a rendszer a szokásos szisztémát fogja követni: csupasz hátsóval kezdünk, mihamarabb kerítünk valami fegyvert, aztán reménykedünk, hogy minél tovább húzzuk, a többiek meg szép sorjában kicsinálják egymást. Mi meg a végén egy lucky shottal nyerünk.

A GRIT a tervek szerint valamikor tavasszal megkapja a maga korai változatát, amely előtt még lesz lehetőség béta teszteken is belekóstolni a játékba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Ingyenes online esemény lesz az idei E3
Következő hír: Balan Wonderworld teszt – Színház az egész világ... »