Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

22 perc Atomic Heart

Az orosz Bioshocknak csúfolt játék új játékmenet-bemutatót kapott.

2021.04.06. 20:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2018-ban derült ki, hogy az orosz Mundfish stúdió új akció-szerepjátékon dolgozik, amely az Atomic Heart címet kapta. A történet szerint a Szovjetunió nem bomlott fel, sőt, a világ egyik vezető nagyhatalmaként mindenféle fura kutatásokat folytatnak. Az egyik ilyen helyszíne a No3826 kódnevű bázis, ahol természetesen valami balul sül el, ezért minket, a P-3 hívójelű KGB-ügynököt küldenek a helyszínre rendet rakni.

Az Atomic Heart már az első bemutatóin is nagyon ígéretesen festett, de a bejelentés után sokáig nem nagyon lehetett hallani róla, hogy miként alakul a projekt. Most viszont vadonatúj játékmenet-bemutatóval rukkoltak elő a srácok, amely mindjárt 22 percesre duzzadt.

A most látottak alapján a korábbi Bioshock hasonlatot talán egy picit átírhatjuk Prey hasonlatra, legalábbis a fura idegen lények egy picit az abban látottakra emlékeztetnek. A harcok során lőfegyverek mellett közelharci fegyvereket is bevethetünk, olykor bármit, ami hirtelen a kezünk ügyébe keveredik.

Az Atomic Heart továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de a fejlesztés immár PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett természetesen PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Atomic Heart

« Előző hír: Lost Words: Beyond the Page teszt – A szavak ereje
Következő hír: 22 perc Atomic Heart »