Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új játékmóddal bővült az Amnesia: Rebirth

Ha túl félelmetes lenne a játék, akkor itt a kiherélt verzió.

2021.04.06. 14:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Frictional Games tavaly ősszel bővítette trilógiává az Amnesia franchise-t, amikor megjelent az Amnesia: Rebirth. A játék időben eléggé eltávolodott az előző két epizódtól, viszont az univerzum megmaradt, ahogy a stílus és a hangulat is.

Cikkajánló
Amnesia: Rebirth teszt – Hátborzongató újjászületés
A Frictional Games visszatért az Amnesia világába, de időben sokat lépett előre.
» Olvasd el!

A játék nem kevésbé volt ijesztő, mint elődei, a játékosokat végig követte egy baljós érzés, hogy valami figyel az árnyékból, néha pedig szemtől szembe is lehetett találkozni azzal a valamivel – ami persze nem túl vidám összeborulást jelentett.

De a stúdió úgy gondolta, hogy talán túl is tolták egy picit az ijesztgetést, amivel esetleg elriasztottak néhány játékost. Pedig a sztori is megérdemli, hogy végigjátsszák. Ezért úgy döntöttek, hogy egy picit enyhítenek az ijedősök gyötrelmein.

Ezért megszületett az Adventure mód, amely el is vesz a játékból, de valamennyit ad is hozzá. A legfontosabb, hogy e módban kiveszik az összes ijesztő elemet, hangeffekteket és persze a szörnyeket is. Így a fejlesztők állítása szerint egy Indiana Jones szerű kalandot kapunk a korábbi horror helyett. Cserébe viszont néhány extra puzzle és fejtörő is kerül a játékba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Amnesia: Rebirth

« Előző hír: Bugsy Siegel nyomdokaiba léphetünk a Grand Casino Tycoonban
Következő hír: Új játékmóddal bővült az Amnesia: Rebirth »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

szbszig
szbszig 2021.04.08. 14:48
Érdekes kezdeményezés, de nagyon szimpatikus. Kemény horrort játszani én sem igazán szeretek, a sztorit viszont végignéztem YouTube-on, és kifejezetten tetszett.