Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megjelent az Oddworld: Soulstorm

Mától elérhető a 1998-as játék újragondolt kiadása, PS5-re ráadásul ingyen.

2021.04.06. 12:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Oddworld Inhabitants elkészült legújabb játékával, ami valójában nem is annyira új. Az Oddworld: Soulstorm ugyanis nem más, mint a franchise 1998-as második része, az Oddworld: Abe’s Exoddus újragondolt kiadása.

A fejlesztők elmondása szerint nem egy hagyományos felújításról van szó, hanem inkább egy közel negyed évszázados álom beteljesüléséről. Mert amit annak idején vagy technológiai akadályok, vagy időhiány miatt nem tudtak megvalósítani, azt most mind pótolhatták. Valahogy úgy, ahogy az Oddworld: Abe’s Odyssey és az Oddworld: New 'n' Tasty esetében is tették.

Így hosszabb, bővebb és részletesebb kalandban lesz részünk, mint annak idején, de a játékmenet és az átvezetők is teljesen új szintet képviselnek már. Mindezt mától át is élhetik a rajongók, ugyanis a játék mától elérhető PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. És, hogy még érdekesebb legyen a dolog, a játék PlayStation 5-ös verziója ingyen szerezhető be a PlayStation Plus előfizetők, illetve azok számára, akik PS4-re veszik meg a játékot. Végül, de nem utolsósorban nézzétek meg a vadonatúj játékmenet-bemutatókat is. Az elsőt a lopakodásról:

A második a lootolásról és a crafting rendszerről szól:

A következő a környezetet mutatja be:

És a követőink is kaptak egy saját előzetest:

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Oddworld: Soulstorm

« Előző hír: Ostromgépépítősdi a Medieval Machine Builderben
Következő hír: Bugsy Siegel nyomdokaiba léphetünk a Grand Casino Tycoonban »