Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ostromgépépítősdi a Medieval Machine Builderben

Katapult, faltörőkos vagy hajítógép? Bármit megépíthetsz, amivel annak idején várakat lehetet ostromolni.

2021.04.06. 11:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt már beszámoltunk egy szimulátorról, amelyben ágyúöntőnek állhatunk majd. Most egy picit még régebbre ugrunk vissza az időben, amikor még a lőpor feltalálása előtt kellett módot találni a kőerődök és várak bevételére. Ilyenkor jöttek jól a katapultok vagy hajítógépek, ám ezeket is fel kellett előbb találni, majd megépíteni. Nos, pontosan ez lesz a feladatunk a készülő Medieval Machine Builderben.

A játékosok egy ifjú feltaláló bőrébe bújhatnak, aki eleinte kisebb, majd idővel egyre nagyobb ostromgépeket tervez és épít meg. Ezzel pedig egyre nagyobb hírnévre tesz szert a birodalomban. Ám a dolgunk nem lesz könnyű, ahogy azt az alábbi előzetes is mutatja. Nem csak megterveznünk kell a gépeket, de az összes alkatrészt és nyersanyagot is magunknak kell előállítani vagy begyűjteni hozzá. Ha megvan a megfelelő faanyag, akkor jöhet annak megmunkálása, majd a gépezet összeszerelése. És persze végül ezeket ki is lehet majd próbálni.

A Medieval Machine Builder természetesen a PlayWay kiadó gondozásában készül, a fejlesztést a Detalion Games végzi. Megjelenési dátum egyelőre nincs, a fejlesztés PC-re folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 teszt – Két kerékkel a levegőben
Következő hír: Ostromgépépítősdi a Medieval Machine Builderben »