Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hogyan bővül a jövőben a Ghostrunner?

A cyberpunk ninja játék ingyenes és fizetős tartalmakat is kapni fog idén.

2021.04.02. 11:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavalyi év egyik nagy meglepetése volt a One More Level, a 3D Realms és a Slipgate Ironworks koprodukciójában készült Ghostrunner. A belső nézetű akciójátékban egy robotizált ninját alakítunk, aki egy gigantikus toronyváros legaljáról küzdi fel magát a tetőig, hogy bosszút álljon.

Cikkajánló
Ghostrunner teszt – Yoshimitsu és Faith Connors zabigyerekének kalandjai
Amíg várunk a Cyberpunk 2077-re, mindenképpen adjunk ennek a gyöngyszemnek egy esélyt!
» Olvasd el!

A játék elképesztően pörgős, mégis taktikus volt igényes grafikával és egész jól eltalált hangulattal, amihez korrekt játékidő is párosult. De persze egyszer ez a játék is véget ért, így a rajongóknak egy időre le kellett tenni a kardot (akármelyiket is szerezték meg menet közben). Az 505 Games kiadó a napokban 5 millió euróért megvásárolta a játék kiadási jogait az All in! Gamestől, így a jövőben már egyedül rajtul áll majd a franchise sorsa. És a jelek szerint nem azért vették meg, hogy a fiókba dugják. Felfedték a 2021-es bővítési terveket.

Ami eddig megvalósult, az a játék Amazon Lunán való megjelenése, valamint a fotó és a Kill Run mód beépítése. Utóbbiban minden pályát adott időn belül kell teljesíteni. Még tavasszal számíthatunk a fizetős Vanity Pack megjelenésére.

Hogyan bővül a jövőben a Ghostrunner?

Az egyelőre nem kifejezetten részletezett tervek szerint nyáron és ősszel is számíthatunk egy sor újdonságra. További Vanity Pack csomagok mellett új játékmódok is várhatók, illetve az év végéig a játék megkapja a PS5 és XSX frissítését is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Ghostrunner

« Előző hír: Kaze and the Wild Masks teszt
Következő hír: Field of Glory II: Medieval teszt »