Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Már lehet jelentkezni a Natural Instinct zárt bétájára

A játékban egy háborítatlan vidék állatvilágát figyelhetjük meg és akár be is avatkozhatunk az életükbe.

2021.03.31. 23:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rengeteg olyan játék készült már, amelyekben valamilyen állat bőrébe bújva élhetünk át hol pörgősebb, hol nyugisabb kalandokat. Olyanok is vannak, ahol valamilyen állatkertet vagy hasonló létesítményt kell üzemeltetnünk és ott gondoskodni az állatokról.

Viszont a Natural Instinct egészen más élményt kínál. A DreamStorm Studios szimulátorában ugyanis egy kezdetben háborítatlan vidéken csöppenünk bele a helyi flóra és fauna hétköznapjaiba. A játékosok egy jól működő ökoszisztéma felett kapják meg az irányítást, a feladatuk pedig az állatok megfigyelése és megóvása lesz. Hol természeti jelenségektől vagy ragadozóktól (bár ezzel csúnyán belenyúlnánk a természetes körforgásba…), hol viszont az emberi jelenlét egyértelműen negatív hatásaival szemben.

A fejlesztők hamarosan útjára indítják a játék zárt bétáját, amire már most várják a jelentkezőket. Aki szeretné kipróbálni a legutóbbi változatot és meglátásaival segíteni a fejlesztők munkáját, az ezen a linken keresztül regisztrálhat, hogy esélye legyen a bekerülésre.

A Natural Instinct kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Natural Instinct

« Előző hír: Várható megjelenések – 2021. április
Következő hír: Kaze and the Wild Masks teszt »