Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A Brewmasterben sörfőzdét nyithatsz otthon – persze csak virtuálisan

Egy újabb fura "szimulátor" készül.

2021.03.31. 21:38 | szerző: Dino | kategória: Játék

Van, aki pálinkát főz otthon, van, aki sört (és persze van, akit az ilyen huncutságok egyáltalán nem érdekelnek, és inkább mentaszörpöt készít nyaranta... ;-) ). Közös azonban ezekben az elfoglaltságokban, hogy nem kaptak szimulátorjátékot – még. Az Auroch Digital munkatársai ugyanis fejükbe vették, hogy elkészítik a Brewmastert, amelyben a sörfőzés rejtelmeibe mélyedhetünk el számítógépünkön vagy konzolunkon.

A fejlesztők a valóságnak megfelelő sörfőzési folyamatot modelleznek játékukban, kezdve a sörfőzés során végbemenő vegyi folyamatok modellezésével egészen a palackozásig és a címkézésig. A Brewmasterben alkalmazhatunk bevált recepteket, vagy kikísérletezhetjük saját sörünket is – viszont megkóstolni nem fogjuk tudni, az értékelést így a programra kell bíznunk.

Az egyre jobb felszerelések beszerzéséhez nem árt néhány sörfőzőversenyt is megnyerni, és ahogy fejlesztjük házi sörfőzdénket, még dekorálhatjuk is azt. Ha pedig munkánk gyümölcsét megkedvelik, akár a helyi sörgyárba is beadhatjuk azt, hogy még többet adhassunk el belőle.

A Brewmaster valamikor 2022-ben fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: A Games with Gold 2021. áprilisi kínálata
Következő hír: Várható megjelenések – 2021. április »