25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ősszel jön a Gamedec

Pontos premierdátumot kapott a cyberpunk szerepjáték.

Írta: GeryG

Játék a játékban élményt kínál a 2019-ben bejelentett Gamedec, amelyben a játékosok egy olyan detektív bőrébe bújhatnak, aki a virtuális valóságban, videojátékok világaiban old meg bűneseteket. A cyberpunk stílusú videojáték immár pontos megjelenési dátummal is rendelkezik.

A Gamedec egy olyan világot tár elénk, ahol az emberiség már szinte mindent a virtuális valóságban létező különféle játékvilágokban tesznek és élnek meg (hahó, Ready Player One…). Itt találkoznak egymással, itt buliznak, szexelnek és élik ki különféle – olykor alantas – vágyaikat. És mivel emberekről van szó, itt is jelen van a bűnözés, a csalás, a rablás és a gyilkosság is. A gamedecek, avagy a virtuális valóságra szakosodott detektívek feladata, hogy az ilyen ügyeket megoldják.

A játék PC-re és Nintendo Switchre készül, de míg előbbire szeptember 16-án érkezik meg, utóbbi egyelőre nem rendelkezik premierdátummal.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Gamedec
  • Gamedec
  • Gamedec

Gamedec

Platform:

Fejlesztő: Anshar Studios

Kiadó: Anshar Studios

Megjelenés:
2021. szeptember 16. PC
2021. Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!