Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Füvet nyírhatsz nyártól a Lawn Mowing Simulatorben

I like to mow it, mow it... ;-)

2021.03.30. 22:35 | szerző: Dino | kategória: Játék

A különböző szimulátorok áradatában érkezik nyáron a Skyhook Games programja, a Lawn Mowing Simulator, amelyben nagy meglepetésre nem mást kell csinálni, mint füvet nyírni.

De nem ám egy mezei AL-KO vagy Flymo fűnyírót kell elképzelni (emlékszem gyerekkoromból, mekkora király dolognak tűnt a reklámokban az utóbbi márka légpárnás cucca), hanem egy fűnyíró kistraktort - valami olyat, mint amivel David Lynch 1999-es The Straight Story (Az igaz történet) filmjének főhőse indult hosszú útra beteg testvéréhez.

Az amerikai táj helyett viszont a játékban vidéki brit helyszíneken végezhetjük dolgunkat, olyan márkák traktorjaival, mint a Toro, a SCAG vagy a STIGA - összesen 12 ilyen masina vár majd ránk.

De nem csak egyszerűen a fűnyírás lesz a feladatunk: fel kell építenünk vállalkozásunkat, fokozatosan bővítve főhadiszállásunkat, új alkalmazottakat felvéve, hirdetve cégünket, és persze nem árt odafigyelni a könyvelésre se, nehogy többet költsünk, mint ami a rendelkezésünkre áll.

A Lawn Mowing Simulator a nyár során fog megjelenni PC-re és Xbox Series X/S-re. Az utóbbi masinák tulajdonosai április 2-16. között az Xbox Insider program keretében már bepillanthatnak a játékba, feltéve, hogy előre regisztrálják magukat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Steampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch
Következő hír: Paradise Lost teszt – Nem épp egy elveszett Paradicsom ez a bunker »