Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megérkezett a Star Dynasties korai változata

Szerepjátékos elemekkel megspékelt űrstratégia érkezett a Steamre.

2021.03.17. 17:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2019 őszén jelentette be az Iceberg Interactive, hogy felkarolták a Pawley Games akkor még csak formálódó projektjét. A Star Dynasties egy űrstratégia, amelynek játékmenetét szerepjátékos elemekkel is feldobják, és amelyben a történet sokkal nagyobb szerepet kap, mint a műfaj más képviselőinél.

A Star Dynasties története a Föld pusztulásával veszi kezdetét, amire nem sokkal azután kerül sor, hogy az emberiség elkezdte kolonizálni a világűr közeli részeit. Mivel azonban az anyabolygó megsemmisül, az újonnan alapított kolóniák az emberiség utolsó képviselői. Csakhogy ők önmagukban nem képesek többre a puszta túlélésnél, így a virágzónak induló világűrhódítás hirtelen egy új galaktikus sötét korszakká korcsosul.

A játékosok néhány évszázaddal később vehetik fel a fonalat valamelyik csillagrendszert irányító frakció vezetőjeként. Mivel az emberiség az elmúlt időszakot folyamatos háborúskodással töltötte, alig-alig tudott csak fejlődni. Most a játékosokon a sor, hogy pontot tegyenek az arisztokrata acsarkodás végére és kivezessék az emberiséget a magának állított galaktikus gödörből.

A Star Dynasties a fejlesztők elmondása szerint nagy részt már készen van, így a minap megjelent korai változat már csak az utolsó simításokat igényli. Viszont e simításokat már a játékosok visszajelzései alapján szeretnék elvégezni a következő nagyjából fél évben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Star Dynasties

« Előző hír: A jövőbe visz a Fall Guys: Ultimate Knockout következő évadja
Következő hír: Az emberi faj utolsó túlélői leszünk a FIRST-ben »