Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Itt az új Mortal Kombat mozifilm trailere

És pár plakát is érkezett az április közepén mozikba kerülő filmhez.

2021.02.18. 17:43 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Április 16-án érkezik a mozikba, valamint az HBO Max streaming szolgáltatás kínálatába az új Mortal Kombat mozifilm, amely most megkapta trailerét. Ebben két és fél percben láthatunk látványos jeleneteket a véres játékszériához kapcsolódóan készült újabb alkotásból.

Felbukkan persze benne minden régi ismerős, mint például Jax Briggs, Kano, Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Raiden, Scorpion, Shang Tsung, Sonya Blade és Sub-Zero.

A trailer mellé pedig egy rakás mozis poszter is érkezett a Warner Brostól. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Közeledik a World of Warcraft: Shadowlands első nagy tartalmi bővítése
Következő hír: Egy hétig ingyen juthatsz a RAGE 2-höz »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 12)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2021.02.19. 16:24
egy biztos, úgyse a sztori miatt akarom ezt a filmet látni :D
Aryx
Aryx 2021.02.20. 09:49
Teljesen ledöbbentem a trailertől. Nem tudtam erről semmit, csak azért indítottam el, hogy röhögjek, és végül meglepődtem, hogy mennyire vállalható lett. Még úgy is, hogy amúgy maga a film nem érdekel. A számozatlan 9-es résszel játszottam utoljára, de már ott is zavart az öncélú gore, az újabb részek még annál is durvábban nyomják ezt a vonalat (tiniként biztos oda lettem volna a gyönyörtől, ma már ezt nem szeretem). De egy MK-filmben igenis ez kell. És annak örülök, hogy a filmstúdiók 40 év sorozatos (kritikai) bukás után felismerték, hogy nem csak 10 éven aluliak játszanak, szép lassan elkezdenek felnőttként tekinteni a közönségre. És ha ez sikerül, akkor az jó tendencia lehet a későbbiekben is. Bár nem tudom, hogy kontroller nélkül mennyire lesz élvezetes nézni, ahogy jelmezes emberek csépelik egymást (szerintem a Tomb Raider film is emiatt nem működött, kivették a kezedből az irányítást).

De meglepnek az itteni hsz-ek is, mindenhol máshol azért sírnak, miért nincs benne ez meg az, itt meg - teljes joggal - sokalljátok a karaktereket, ki érti ezt. :D :D
subject17
subject17 2021.02.20. 11:13
Mmm, szerintem Tomb Raider alapban nem működött, kalandfilmkedvelőként sem. :D Kliséfeszt érdektelen karakterekkel. Pl. számomra az Uncharted széria pont azért működik, mert iszonyat szerethető szereplőkkel adja el a kalandfilmes trópokat, meglátjuk ezt filmben is meg tudják-e lépni... TR reboot már a játékok esetében sem tudta ezt megugrani, érdekelne a setting miatt a harmadik rész, de a második olyan rohadt unalmas tíz perc után, hogy nem tudom rászánni magam. :/

Amúgy az öncélú gore vicces. Mármint igen, tudom én is, hogy ez a MK védjegye, és a kedvenc versus játékom haveri társaságban a sorozat... De sose tudtam ezt átérezni, ahogy egy-egy fatality vagy később x-ray során mindenkiből előtört egy-egy "aaaaah", mintha nekik fájna. :D Annyira eltúlzott, hogy nálam teljes érdektelenségbe megy ez a része. Szerintem ez tipikusan "a kevesebb több" esete: egy szimpla kartörés például sokkal valósabb reakciót válthat ki, mint egy spárgából elvégzett golyórobbantó ütés. :D
Aryx
Aryx 2021.02.20. 15:24
Nem fejtettem ki, de nem véletlenül írtam a TR-t. Sosem a sztori miatt voltak jók a TR-ek, a rebootnak sem volt épületes sztorija, de a játék még ezzel együtt is jól működött. Erre a filmben fogták, és leforgatták a már egyszer látott cutscene-eket. Oké. :D Csak ettől pont a lényeg veszett el, az, hogy a játékos bármilyen szinten be tudjon avatkozni az eseményekbe.
Annyiban mégis jó volt a film, hogy érezhetően érettebb közönséget céloztak meg a Jolie-féle változathoz képest (végig lehetett nézni). Kb ugyanezt érzem az MK esetében is. Egy halom debilség a játék repkedő, egymást felgyújtó, lefagyasztó, kibelező emberkékkel, és pont ezért is jó, de 90-100 percben erre ráhúzni egy minimálisan komolyan vehető forgatókönyvet dramaturgiával, hát, enyhén szólva vannak kétségeim. De jó látni a hajlandóságot.
Dark Archon
Dark Archon 2021.02.22. 18:57
Ez kemény lesz, mint a bakasz@r...