Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megkapja a Burning Crusade-et a World of Warcraft Classic

Még idén megérkezik a felújított első kiegészítő.

2021.02.18. 17:13 | szerző: Dino | kategória: Játék

Két évvel ezelőtt készült el a Blizzardnál az eredetileg 2004 végén megjelent World of Warcraft alapjáték felújított verziója, a World of Warcraft: Classic, amivel az MMO fejlesztői a gyökerekhez visszatérésről álmodozó játékosoknak igyekeztek kedvezni.

A franchise jövőjéről a hétvégén megrendezésre kerülő, digitális BlizzCon keretében számítottunk információkra, azonban egy véletlen folytán már most kiderült az egyik bejelentés, a sajtóközlemény ugyanis a WoW fórumán publikussá vált.

Ebből pedig az derült ki, hogy a Classic szériához csatlakozik még az idei év folyamán a 2007-ben megjelent első kiegészítő, a Burning Crusade is, így újra elmerülhetünk majd Outland világában, akár a blood elf vagy a draenei fajok oldalán is.

A Burning Crusade Classic megjelenése előtt a WoW Classic játékosai eldönthetik, hogy továbbviszik karaktereiket a Burning Crusade korszakába, vagy inkább megmaradnak az alapjáték szerverein.

A kiegészítőért nem kell majd külön fizetni, mindenki hozzáférhet majd annak tartalmaihoz, aki rendelkezik előfizetéssel a World of Warcrafthoz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Switchre és Xboxra rohannak a Fall Guys krumplimanói
Következő hír: Közeledik a World of Warcraft: Shadowlands első nagy tartalmi bővítése »