Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Felújítják a Legend of Manát és a SaGa Frontiert

Két playstationös JRPG-klasszikus kap új verziót a Square Enixtől.

2021.02.18. 16:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

Két, eredetileg PlayStationre megjelent JRPG-klasszikust vett elő a Square Enix, hogy több mint 20 esztendő után felújított verzió adjon ki belőlük.

Ezek egyike a Legend of Mana, amely eredetileg 1999-ben jelent meg, és a Mana széria negyedik játéka volt. Főhősünkkel az álmunkban látott, rejtélyes Mana-fát kell felkutatnunk. Egy teljesen üres világtérképen indulunk neki a játéknak, aztán különleges ereklyéket szerezve hozhatjuk vissza a városokat és dungeonöket.

Felújítják a Legend of Manát és a SaGa Frontiert

Felújított grafikát és átdolgozott zenéket kapunk a Legend of Mana remasterelt változatában, a nyugati játékosok pedig első ízben érhetik el benne a Ring Ring Land minijátékot. 2021. j]nius 24-én

A SaGa sorozatból három játékot már kiadott a Square Enix nyugaton (Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS és Romancing SaGa Re:univerSe), ezeket követi április 15-én a SaGa Frontier Remastered, PC-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switchre, valamint Android és iOS készülékekre.

Felújítják a Legend of Manát és a SaGa Frontiert

A játék nyolc hősének egyikeként indulhatunk neki ennek a szerepjátéknak. Mindegyikük saját történetszállal és célokkal rendelkezik, így más és más módon fedezhetjük fel velük a The Religions sci-fi fantasy univerzumot. A felújított verzióban korábban kivágott tartalmakat is megtalálhatunk.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Trust GXT 450 Blizz headsetteszt – Ó, azok a 2010-es évek…
Következő hír: Switchre és Xboxra rohannak a Fall Guys krumplimanói »