Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Druidákat hoz a Baldur's Gate 3 eddigi legnagyobb frissítése

Hamarosan érkezik a negyedik early access update.

2021.02.17. 22:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

Három frissítést kapott októberi korai hozzáférésű indulása óta a Baldur's Gate III, a negyedik, Nature's Power címet viselő újabb update viszont még annál is több változást hoz a játékba, mint az eddigiek együtt.

Mindenekelőtt kapunk egy új karakterosztályt, a druidát, több mint 30 varázslattal és képességgel. Különleges tulajdonsága a druidáknak, hogy képesek alakot változtatni, és például farkasként vagy jegesmedveként támadni az ellenfélre, pókként hálót fonni a környezetükre, macskaként észrevétlenül belopózni veszélyes területekre, avagy hollóként repülni a táj felett.

Druidákat hoz a Baldur's Gate 3 eddigi legnagyobb frissítése

A druidák a Föld vagy a Hold köréhez tartozhatnak. Az előbbi kapcsolódhat például a forró sivatagokhoz, a magas hegyekhez vagy a zöld erdőkhöz, és ettől függ, milyen extra erőt kap. Az utóbbi körhöz tartozva pedig sokkal erősebb alakot ölthetnek, ők változhatnak például jegesmedvévé.

Druidákat hoz a Baldur's Gate 3 eddigi legnagyobb frissítése

Emellett persze számos kisebb-nagyobb fejlesztést és hibajavítást is hoz magával a negyedik frissítés, és például az átvezető jeleneteket is tovább finomították. Az újdonságok között természetesen ezúttal is számos olyan is van, amit a közösség tagjai kértek. A patch érkezésének idejét egyelőre nem árulták el, de az ígéretek szerint elég közel van. Akit bővebben érdekelnek a részletek, nézze meg a Panel from Hell sorozat ma leadott második részét.

A Baldur's Gate III-at fejlesztő Larian mindenközben tovább bővült. A belga központú cég eddig is jelen volt további országokban, nevezetesen Írországban, Oroszországban és Kanadában. A stúdió most két további helyszínen nyitott irodát, az angliai Guildfordban, valamint a malájziai Kuala Lumpurban.

Cikkajánló
Baldur’s Gate III Early Access próbakör
Avagy kipróbáltuk a Baldur’s Divinity: Original Gate III-at.
» Olvasd el!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Baldur's Gate III

« Előző hír: Szélesítsd a látószöged! – Amit az ultraszéles monitorokról tudni érdemes
Következő hír: Druidákat hoz a Baldur's Gate 3 eddigi legnagyobb frissítése »