Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Játék készül Budapest '44-es ostromáról

A Budapest ostroma 1944-45. pályafutása modként indult néhány éve, most viszont új irányt vett a projekt, amit támogatni is lehet.

2021.02.17. 14:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Talán kevesen hallottatok eddig a Budapest ostroma 1944-45. című játékról, ami nem is csoda, mivel eredetileg egy rajongói modként kezdte meg pályafutását. Az egyetlen fejlesztő által készített alkotás most új erőre kapott, és a fejlesztés is új irányt vett.

A játék fővárosunk világháborús ostromát fogja feldolgozni, és a legújabb kedvcsináló alapján a környezet kidolgozása kiemelten fontos szerepet kap. A videón a Népszínház negyed látható, annak több jellegzetes helyszínével. Ilyen az egykori Nemzeti Színház és a Sajtópalota a Blaha Lujza téren, vagy épp nem messze tőlük a Népszínház utcai Csokonai mozi és környéke. Fontos változás az eddigiekhez képest, hogy immár az Unreal Engine 4 dolgozik a játék alatt.

Mivel a projekt tényleg mindössze egyetlen lelkes fejlesztő kezében van, a munka lassan, de biztosan halad. Így egyelőre korai lenne megjelenésről beszélni. Támogatni viszont lehet a fejlesztést a Patreon oldalán. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: A Starbreeze utolsó éve lehet az idei
Következő hír: Bíróságra mehet a Sony a DualSense hibája miatt? »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

Dark Archon
Dark Archon 2021.02.19. 18:40
Lehet a nácikkal is lenni? :) Úgy lenne korhű.