Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Előzménysztori lesz a RICO London

Folytatást kap a 2019-es kooperatív lövölde.

2021.02.12. 23:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2019-ben megjelent RICO egy időlassításra épülő kooperatív lövölde volt, amelyben rövid, gyors küldetéseket kellett teljesíteni, ahol a cél épületek megtisztítása volt a rosszfiúktól.

Cikkajánló
RICO teszt – Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő?
Hivatásszerűen működő bűnszervezet rajtaütésszerűen történő likvidálása véletlenszerűen generált pályákon.
» Olvasd el!

A játék messze nem volt tökéletes, de a maga egyszerű módján szórakoztató volt. És bár a fejlesztők sokkal több időt öltek a grafika és a játékmenet összepakolásába, mint a sztoriéba, valamennyi története azért csak volt neki. Méghozzá egy nagyváros szervezett bűnözésének még szervezettebb felszámolásárról szólt.

Nos, ennek a történetnek most készül az előzménye, és ezzel együtt az új játék, a RICO London. Várhatóan a fejlesztők nem sokat fognak változtatni a nagyjából bevált recepten, vagyis most is marad a cell shaded grafika, a kétfős kooperatív mód, az időlassítás és a véletlenszerűen generált pályák. Amin azért remélhetőleg fognak csiszolni, az a mesterséges intelligencia, mert az bizony az első részben egy hangutánzó papagáj szintjét sem nagyon ütötte meg.

A RICO London a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni várhatóan valamikor júniusban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Megvan, kik játsszák majd Ellie-t és Joelt a The Last of Us sorozatban!
Következő hír: Előzménysztori lesz a RICO London »