Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Kütyü

Fényárban úszik a Genesis Helium 300BT ARGB

Sztereó hangfalpár, akár Bluetooth kapcsolódással.

2021.02.09. 11:32 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

Újabb sztereó hangfalpárt dob piacra a Genesis, amely vezetékkel és Bluetooth-on keresztül egyaránt összekapcsolható a hangforrással. A Genesis Helium 300BT ARGB mindemellett RGB LED világítással is rendelkezik, amelyet többek között olyan rendszerekkel szinkronizálhatunk, mint a Polychrome RGB, a Mystic Light Sync, az RGB Fusion és az Aura Sync.

A fényforrások a hangszórómembránok körül láthatóak, és tetszés szerint programozhatjuk a színüket. Ehhez az USB porton keresztül kell összekapcsolnunk gépünkkel a hangfalat.

Persze hangszórók esetében egyáltalán nem a világítás a legfontosabb paraméter. A bass reflex kialakítású, fa ládákból épült Helium 300BT ARGB 24 W (RMS) összteljesítményt biztosít, és a 10 Hz-20 kHz közti frekvenciatartomány megszólaltatására képes.

Fényárban úszik a Genesis Helium 300BT ARGB

Bemenetnek 3,5 mm-es jack csatlakozást és RCA-t egyaránt találunk rajta, emellett bekapcsolhatjuk az eco módot, és egy-egy potméterrel szabályozhatjuk a hangerőt és a mélyhangok mennyiségét. Emellett pedig ahogy említettük, Bluetooth-on keresztül is rákapcsolhatunk hangforrást.

A Genesis Helium 300BT ARGB 74,99 eurós (kb. 27 ezer forintos) árcédulával kerültek a boltok polcaira. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Hackertámadás érte a CD Projekt szervereit
Következő hír: Hamarosan eldőlhet az Anthem Next sorsa »