25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Idén már biztos nem lesz Diablo IV

A Blizzard hivatalosan is megerősítette, hogy idén biztos nem jelenik meg a játék, de az Overwatch 2 sem.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

A Blizzard híres mondása a When it’s done, amellyel előszeretettel hessegették el az egy-egy készülő játékuk megjelenési dátumáról faggatózó újságírókat. Annak idején a nevük egyet jelentett a minőségi játékokkal, így a rajongók is sokkal türelmesebben kezelték az éppen futó fejlesztéseket. Ez mostanra talán egy picit megváltozott, így kérdéses, hogy a rajongók türelme mennyire lehet véges a most futó projektekkel szemben.

Jelenleg a legnagyobb cím, ami formálódik a Blizzard kezei közt, kétségtelenül a Diablo IV, illetve mellette az Overwatch 2. Mindkét játékot 2019-ben jelentették be, és a rajongók már akkor sejthették, hogy egyik sem lesz egy sebtiben összedobott valami.

Ám immár 2021-et írunk, és a Blizzard egyelőre csínyán bánt az információkkal mindkét játék esetében. A napokban mutatta be a 2020-as negyedik negyedévi pénzügyi elemzését az Activision, ennek apropóján pedig szóba került a két nagy projekt is. Ezekkel kapcsolatban nem volt jó híre a kiadónak: 2021-ben garantáltan egyik sem fog megjelenni. És, ahogy a Blizzard malmainak sebességét ismerjük, egyáltalán nem lehetünk biztosak benne, hogy 2022-ben változni fog a helyzet.

Így az egyetlen, aminek a Diablo-rajongók idén jó eséllyel örülhetnek majd, az ingyenes Diablo Immortal lesz, amely azonban csak mobil platformokra lesz elérhető.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27838]
Kell az a 4. rész!!! :love:
Raistlin666
Raistlin666 [4721]
Kell a francnak a 4. rész! Játszható remaster DIABLO2-t a népnek azonnal!!!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)