25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Crystal Dynamics egyesítené a régi és új Tomb Raider idővonalakat

A játék rendezője beszélt a stúdió terveiről, de volt rossz híre is.

Írta: GeryG

A Crystal Dynamics egyesítené a régi és új Tomb Raider idővonalakat

A Crystal Dynamics 2013-ban zseniálisan indította újra az addigra igencsak megfáradt Tomb Raider franchise-t. Fogták Lara Croft karakterét és ahelyett, hogy egy sokadik ereklyevadász kalandra küldték volna, inkább elmesélték a legizgalmasabb történetet vele kapcsolatban: hogy miként vált azzá a rendíthetetlen kincskeresővé, akit a Core Design játékaiban megismerhettünk.

A rajongók is örömmel fogadták a rebootot, de azért sokakban maradt némi hiányérzet az új trilógia vége után. Mert a fejlesztők nem kötötték össze a játékot semmilyen formában azzal, amit a régebbi epizódok elmeséltek, vagyis egyelőre a két idővonal nem kapcsolódik egymáshoz.

De ha hinni lehet Will Kerslake rendezőnek, akkor ez a jövőben meg fog változik. Elmondása szerint ugyanis a stúdió célja az, hogy a két idővonalat szép fokozatosan összekösse egymással. Ám ez a franchise nagyon részletes történelme miatt nem egyszerű feladat, ezért a rajongók türelmét kérte. Már csak azért is, mert sajnos a Crystal Dynamics a közeljövőben biztosan nem jelent majd be új Tomb Raider játékot…

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!