Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Interaktív film készül a 911 Operatorből

Ismét egyre divatosabb az FMV-s műfaj.

2021.01.25. 16:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

Három évvel ezelőtt jelent meg a 911 Operator, amelyben egy segélyhívó-diszpécser szerepébe helyezkedve próbálhattuk kitalálni, hogy a beérkezett hívás alapján vajon érdemes-e valóban rendőrautót vagy tűzoltókat küldeni egy-egy helyszínre, vagy csak valaki szórakozik velünk.

A lengyel Iron Wolf Studio úgy gondolta, a játékkal érdemes lenne új vizekre is evezni, és ha már mostanában többen is elővették az FMV-s interaktív filmek műfaját (pl. Late Shift és The Complex, ők is ilyen formában gondolják újra a 911 Operatort.

A 911 Operator Interactive Movie-ban így hasonló döntési helyzetek várnak ránk, mint a 2017-es programban, azaz például ha egy kislány hív fel, mintha a babájával beszélgetne, nem árt, ha időben kapcsolunk, hogy egy otthoni problémát próbál a tudtunkra adni.

A főhőst Philip Lenkovsky alakítja, akit például az A Knight's Tale (Lovagregény) és Amadeus filmekben, vagy a 2000-es Dune minisorozatban láthattunk.

Ha érdekel, milyen volt eredetileg a 911 Operator, az alábbi videónkban láthatsz belőle egy kis részletet.

A 911 Operator Interactive Movie a tervek szerint valamikor 2022-ben jelenik meg, elsődlegesen PC-re, de később más platformokra is megérkezhet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Nyerj Life is Strange 2-t vagy Football Manager 2020-at!
Következő hír: A Cyberpunk 2077 rekordokat döntve végzett a decemberi digitális toplista élén »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2021.01.25. 17:10
Instant buy lesz ez is.
Lacko
Lacko 2021.01.26. 12:52
Persze, hogy kell.
De azért a trailerből olyan, mintha az eredeti játékból kiválasztanának néhány hívást és az lenne itt bent (a kislányos biztos, hogy benne van az eredeti játékban). Remélem azért lesz csavar benne, hogy az is élvezze, aki rongyosra játszotta az alapjátékot.

Meg az is kiderült, hogy a folytatásban (112 operator) kitalált sztori - egy magányos őrült, aki bosszút akar állni az operátoron - is valamilyen formában benne lesz.