Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új előzetesben mutatkozott be a HighFleet

A MicroProse játékában keverednek a stratégiai, a menedzsment és az ügyességi repülős elemek is.

2021.01.22. 18:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Első ránézésre elég nehéz megmondani, hogy a MicroProse új játéka, a HightFleet pontosan mi is. És még másodikra sem sokkal könnyebb. Mindenesetre a bejelentéshez csatolt közlemény szerint egy akció-stratégiáról van szó, ahol a felfedezés, a menedzsment, a diplomácia és az ügyesség is egy kulcs a sikerhez.

A játék története egy dieselpunk világban játszódik, ahol a Sayadi Task Force egyik kapitányaként emelkedünk a levegőbe több száz tonnás harci járművünkkel, hogy csapást mérjünk a lázadó Gerat birodalomra. A végső cél, hogy visszaszerezzük az irányítást e földek felett, ehhez pedig minden eszköz megengedett.

A HighFleet tulajdonképpen egy oldalnézetes akciójátéknak tűnik, amelyben egy szabadon fejleszthető harci léghajó (vagy mi) felett vehetjük át az irányítást. Nekünk kell manőverezni vele a sivatagos csatatér felett, elkerülni a támadók lövéseit és viszonozni a tüzet. De két összecsapás között a hajó legénységét is menedzselnünk kell, illetve új erőforrásokat is fel kell kutatnunk. A hajónkat a városokban számtalan módon lehet majd fejleszteni, így idővel egész egyedi halálosztó masinák lesznek a kezünk alatt.

A HighFleet mindenképpen érdekes és egyedi alkotásnak ígérkezik, amely a tervek szerint valamikor ez év második negyedévében jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: HighFleet

« Előző hír: A Selen 400 a Genesis legújabb vezeték nélküli gamer headsetje
Következő hír: Új előzetesben mutatkozott be a HighFleet »