25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Gémkapocstól az iratrendezésig, a legszükségesebb irodaszerek egy intézmény működéséhez (x)

Írta: hirdetés (x)

Legyen szó akár óvodáról, iskoláról, alapítványról, gyermekotthonról, művelődési házról, ahhoz, hogy egy intézmény napi szintű zavartalan működése biztosított legyen, bizony kellenek a megfelelő irodaszerek is.

Gondoljunk csak a fénymásoló papírra, borítékokra, tűzőgépekre, gémkapcsokra, irattartó dossziékra, szövegkiemelőkre, lefűzhető genothermekre, golyóstollakra. Ezen irodaszerek nélkül nem tudna egyetlen intézmény sem hatékonyan működni.

Gémkapocstól az iratrendezésig, a legszükségesebb irodaszerek egy intézmény működéséhez (x)

Az óvodáknál még tavaly év végén megkezdődött az irodaszerek idei év eleji feltöltése, de a többi intézmény is még a tavalyi évben megtervezte az idei éves alapanyag-szükségleteit.

Cikkünkben összegyűjtöttük az intézmények által leggyakrabban igényelt irodaszereket.

A legfontosabb irodaszerek egy intézmény életében
Néhány irodaszer nélkül egyetlen intézmény sem működhet hatékonyan még a digitális korban sem. Ezek közül az egyik legfontosabb az írószer. A digitális oktatás ellenére bizony a toll továbbra is fontos eszköz az intézmények életében, gondoljunk csak például az aláírásokra. Emellett a papír is legalább annyira fontos, akkor is, ha az oktatás sok helyen most a digitális térben zajlik.

Az alapvető irodaszerek listája hosszasan sorolható, de a legalapvetőbbek ezek közül: tűzőgép, tűzőkapocs, gémkapocs, a lefűzhető genotherm, a különböző irattartó dossziék, iratpapucsok. Természetesen a szövegkiemelők, a hibajavítók, a borítékok is fontosak a gördülékeny napi működéshez.

Az óvodák, iskolák, közösségi házak, művelődési házak, alapítványok, gyermekotthonok figyelmébe ajánljuk a Papelito termékeit, szolgáltatásait intézmények részére.

Irodaszerek beszerzése webáruházból
Akár óvodáról, iskoláról, művelődési házról, alapítványról, gyermekotthonról beszélünk, érdemes a működéshez szükséges irodaszereket webáruházból beszerezni. Mivel minden intézmény egyedi igényekkel rendelkezik, így érdemes olyan webáruházat keresni, ahol figyelembe tudják venni a speciális igényeket.

A webáruházból történő beszerzésnek legnagyobb előnye, hogy minden szükséges irodaszert egy helyről tudunk megvásárolni, ezzel jelentős időt spórolva meg. Emellett a legtöbb webáruházban, ha intézményként regisztrálunk, akkor kedvezményeket biztosítanak a termékek áraiból, és bizonyos összeghatár felett a szállítási díjat sem kell megfizetnünk. Továbbá egyes webáruházak pontgyűjtő számlát is vezetnek az intézményeknek, ahol minden egyes vásárlás után pontjóváírást kapnak, amit felhasználhatnak egy következő rendelés során.

Érdemes olyan webáruházat választani, amely a széles irodaszer-kínálat mellett kreatív alapanyagokból is bőséges választékot kínál, így mindent egy helyről szerezhetünk be. A megrendelt termékeket jellemzően a rendelés leadásától és kifizetésétől számított 2-4 munkanapon belül szállítják ki.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!