Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Rendszerfrissítést kap a T-800, PS5-re tart a Terminator: Resistance

A tavalyi év meglepetésjátéka megújulva debütálhat tavasszal az új konzolon.

2020.12.21. 23:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2019 egyik legnagyobb meglepetése volt, ahogy a REEF Entertainment élő szövetet ültetett a fémvázra. A Terminator: Resistance finoman szólva sem volt egy technikai bravúr, mind látványvilágával, mind játékmenetével jó tíz évet késett. De a sztori és főleg a hangulat olyan szinten elvitte a hátán a játékot, hogy minden rajongó imádta az első percétől az utolsóig.

A stúdió nemrég egy érdekes új játékmóddal is bővítette a játékot, ebben az érme másik oldalára is átkerülhetünk, ugyanis az ellenállók helyett egy beszivárgó egység élő szövetébe bújhattunk. És most egy újabb jó hírrel szolgáltak a készítők.

A Terminator: Resistance Enhanced Edition ugyanis jövő tavasszal beszivárog a Sony új konzoljára, PlayStation 5-re. Az új verzió négyszer gyorsabb töltés mellett élesebb textúrákat, részletesebb modelleket, szebb fény-árnyék effekteket és bővebb részecske-effekteket ígér. Mindezt természetesen 4K-s felbontás és 60 fps teljesítmény mellett. A játék a DualSense kontroller képességeit is ki fogja használni.

A Terminator: Resistance Enhanced Edition élvezetéhez nem kell visszautazni az időben, csak egy picit türelmesnek lenni: a játék 2021. március 26-án fog megjelenni. Aki korábban megvette a játékot PS4-re, az természetesen ingyen kapja meg PS5-re is. Végül, de nem utolsósorban a fejlesztők azt ígérik, 2021 nyarán vadonatúj sztori-DLC érkezik majd a játékhoz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Terminator: Resistance

« Előző hír: Nem akárki lehet a főszereplője az ARK II-nek
Következő hír: Két új gamer szék érkezett a Trust Gaming kínálatába »