25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Levette kínálatából a Cyberpunk 2077-et a PlayStation Store

A vásárlóknak pedig elkezdi a visszatérítést a Sony.

Írta: Dino 0 hozzászólás

Pár napja elnézést kért a CD Projekt RED a játékosoktól, hogy a Cyberpunk 2077 az előző generáció alapkonzoljain, azaz a PlayStation 4-en és az Xbox One-on igencsak siralmasan fut. (Bár lehet, hogy ez is eufemizmus arra, amiről a játékosok beszámolnak - főleg, hogy van, hogy nem is fut, hanem inkább fagy...). Egyúttal nyílt levelükben megígérték, hogy akik ezekre a masinákra vásárolták meg a játékot, visszatérítést kérhetnek.

Csakhogy a játékosok ezt követően azt tapasztalták, hogy a Sony elutasítja a visszatérítési kérelmet, saját szabályzatukra hivatkozva. A panaszáradat hamar eljutott a konzolos cég illetékeseihez, így ezen most változtatnak: hivatalos közleményben ígérték meg, hogy mivel a vásárlók magas szintű elégedettségére törekednek, teljes visszatérítést kapnak azok, akik a PlayStation Store-ban vásárolták meg a Cyberpunk 2077-et.

Cikkajánló
Cyberpunk 2077: bocsánatot kér a CD Projekt RED

Cyberpunk 2077: bocsánatot kér a CD Projekt RED

Visszatérítést kaphatnak a PlayStation 4-en és Xbox One-on játszók.

És ez még nem minden, ugyanis egy igen ritka dolog is megtörtént: a Sony ideiglenesen eltávolította a játékot a PS Store-ból. Azt egyelőre nem tudni, mikor fog visszakerülni, de feltételezhetően amint ők is úgy látják, hogy a CD Projekt RED megfelelően patchelte a programot, hogy ne okozzon ennyi gondot a PlayStation 4-en.

Ha érdekel a játék, csatlakozz Cyberpunk 2077 Hungary Facebook-csoportunkhoz!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Cyberpunk 2077

Platform:

Fejlesztő: CD Projekt RED

Kiadó: CD Projekt

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2020. december 10.

Minimális rendszerigény: Több szint lett meghatározva, így talán egyszerűbb, ha itt nézitek meg.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK