Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Dátumot kapott a Mortal Kombat mozi

Jövő tavasszal debütálhat a mozikban és a VOD-csatornákon a film.

2020.12.15. 17:32 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Az első Mortal Kombat mozi, amely olyan színészeket is felvonultatott, mint az akkor még sztárnak számító Christopher Lambert vagy Cary-Hiroyuki Tagawa annak ellenére vált amolyan klasszikussá, hogy valójában már akkor is gagyi volt. A folytatásáról nem is beszélve. De a bája mindkettőnek megvan a mai napig.

Néhány évvel ezelőtt volt egy próbálkozás egy webes minisorozat formájában, ami jól indult, de aztán nem lett belőle kirobbanó siker. Tavaly pedig kiderült, hogy James Wan felügyelete mellett készül egy vadonatúj mozis adaptáció.

Az új Mortal Kombat rendezését menet közben Simon McQuoid vállalta el, végül vele kezdődött meg a forgatás, amely teljes egészében Ausztráliában zajlott. A film az eddigi információk alapján hű lesz a játékokhoz, vagyis nem csak a jól ismert harcosok bukkannak majd fel benne, de brutalitásban sem lesz benne hiány.

Ha már harcosok, amiben biztosak lehetünk, az Sonya, Raiden, Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Kano, Shang Tsung, Jax, Kung Lao, Kabal és Milena szereplése, de azt nem tudni, hogy közülük kik játszanak majd kulcsszerepet a történetben. Azt viszont igen, hogy ez mikor fog kiderülni.

A filmet eredetileg januárban szerették volna bemutatni, de mint a teljes filmipar többi alkotását, ezt a projektet is alaposan felborította a koronavírus. Így a Warner Bros. határozatlan időre elhalasztotta a premiert. Viszont ez a határozatlanság most véget ért, ugyanis kiderült, hogy a bemutatóra 2021. április 16-án kerül majd sor. Az is kiderült, hogy az első előzetes valamikor az új év elején érkezik majd.

Azt is tudni lehet, hogy a film a Warner összes többi 2021-es alkotásához hasonlóan egyszerre fog megjelenni a mozikban és a HBO Max csatornán. Ez a stúdiót korábban felvásárló AT&T döntése volt, amivel egyébként elég méretes botrányt kavartak Hollywoodban. Kb. az összes érintett rendező és színész kiakadt a döntés miatt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Fuss 150 kör Humankindot!
Következő hír: Dátumot kapott a Mortal Kombat mozi »