Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Megvan, ki játszhatja Solid Snake-et a moziban!

Az már biztos, hogy elkészül a Metal Gear Solid filmadaptációja, mostanra a címszereplő nevére is fény derült.

2020.12.07. 15:30 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Mindig is rizikós vállalkozás volt egy-egy videojátékból mozifilmet csinálni, és ez akkor sem változott sokat, ha azért az utóbbi időben voltak sikeres próbálkozások. Talán a legjobb példa erre a The Witcher Netflix-sorozata, de a kínai erőltetett rasszizmus-hiszti ellenére a Monster Hunter film is nagyot futhat még.

És ha minden a tervek szerint alakul, akkor néhány év múlva a lopakodós-taktikai játékok egyik veteránja is visszaköszönhet a mozivászonról. Jó ideje formálódik ugyanis a Metal Gear Solid filmadaptáció, de csak mostanában kezdenek felgyorsulni körülötte az események.

Megvan, ki játszhatja Solid Snake-et a moziban!

A rendezői széket az a Jordan Vogt-Roberts foglalhatja el, aki néhány éve a Kong: Koponya szigettel jelentkezett, de van némi videojátékos kötődése is. A legfrissebb hírek szerint pedig a producerek megtalálták az ideális jelöltet a film főszerepére is. Az illető nem más, mint Oscar Isaac, akinek a neve leginkább a Star Wars rajongóknak csenghet ismerősen, mivel ő keltette életre Poe Dameront. De emellett játszott az X-Men: Apokalipszisben, az Ex Machinában, valamint szerepelni fog a készülő Dűne moziban és a Moon Knight szuperhős-sorozatban is.

A Metal Gear Solidban ő alakítja majd Solid Snake-et. Hogy mikor? Erre a kérdésre egyelőre senki sem tudja a választ. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Egy hónap múlva mutatkozik be a The King of Fighters XV
Következő hír: World of Warcraft Shadowlands teszt »