25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Aranylemezen az Assassin’s Creed Valhalla

A játék így már biztosan tartani tudja a novemberi premierdátumot.

Írta: GeryG

A Ubisoft szép lassan visszatér a videojátékos hétköznapokba, miután ez év elején lényegében minden projektjét elhalasztotta, hogy végre ne csak agyonszidott játékokat dobjanak piacra. A nagy visszatérés első lépése a Watch Dogs Legion lesz pár nap múlva, majd november közepén érkezik az Assassin’s Creed Valhalla.

A nagy múltú sorozat legújabb epizódja a viking törzsek és a szászok közti háborúskodást dolgozza majd fel előbbiek szemszögéből. A tavasszal leleplezett játék az eddig látottak alapján ígéretesen fest, de sok rajongóban azért még vannak kétségek a sikerét és minőségét illetően.

E kétségeket november 10-én oszlathatja majd el a játék, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a fejlesztés befejeződött, az Assassin’s Creed Valhalla hivatalosan aranylemezre került. Vagyis a fenti premierdátumot immár kőbevésettnek tekinthetjük. Ekkor PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re jelenik majd meg. A PlayStation 5 változat természetesen két nappal később, november 12-én érkezik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Assassin's Creed Valhalla

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2020. november 10. PC, Stadia, PS4, X1, XSX
2020. november 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!