25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A hónap végén rajtol a Hammerting korai változata

Ha nem tudsz addig várni, akkor a demóban már most megkezdheted saját törpkolóniád építését.

Írta: GeryG

Amikor az ember A gyűrűk ura, de még inkább A hobbit trilógiát nézte a moziban, elgondolkozhatott rajta, micsoda grandiózus birodalmakat is vájtak a törpök a hegyek mélyébe. Elég csak Mória bányáira vagy Ereborra királyságára gondolni. Nos, ha talán ehhez mérhető földalatti városállamokat nem is építhetünk majd, de valami hasonlót csak-csak a hamarosan megjelenő Hammertingben.

A Team 17 kiadó karolta fel a Warpzone Studios csapatát, akik a játékon dolgoznak. Ebben mindenki megépítheti saját törpbányáját, a Fallout Shelterhez hasonló oldalnézetes formában. A mi feladatunk lesz új helyiségek felhúzása, új eszközök építése, a folyamatos felfedezés és persze a törpök igényeinek kielégítése is.

A Hammerting első körben csak a Steam early access rendszerében lesz elérhető október 27-től. Hogy ebben pontosan mennyi és milyen tartalom lesz kezdetben, azt egyelőre nem tudni. Aki viszont nem szeretne addig sem várni, az a rajtig kipróbálhatja a játék már most is elérhető demóját.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Hammerting

Platform:

Fejlesztő: Warpzone Studios

Kiadó: Team17

Megjelenés: 2020. október 27.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!