25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Assassin’s Creed Valhalla sztori-trailer

Vikingek jönni szász földre új otthont keresni.

Írta: GeryG

Az Assassin’s Creed franchise az önnön megújulása óta még annyira sem hasonlít régi önmagára, mint addig. Az ókori egyiptomi és görög kalandok után idén a vikingek hódításai adják majd a témát az aktuális epizódhoz. Az Assassin’s Creed Valhalla most vadonatúj sztori-trailerben avat be minket, miről is fog szólni az új történet.

Persze ezt már nagy vonalakban eddig is lehetett tudni: a norvég partoktól egészen Angliáig hajóztak a viking törzsek, hogy új otthont keressenek maguknak. A régiben nem maradhatnak, mert akkor soha nem érne ott véget a háborúskodás a törzsek közt. Mit lehet ilyenkor tenni? Új otthont keresni – akár további háborúskodás árán is.

Ezt a célt tűzte ki maga elé Eivor is, aki maroknyi népével azért kötött ki szászföldön, hogy új települést hozzanak létre. Csakhogy ezen a vidéken már így is túl sok kiskirály osztozkodik, akik nagyon nem nézik jó szemmel az új arcok érkezését. Arról nem is beszélve, hogy a felszín alatt sötét szervezkedés folyik, ami talán még nagyobb fenyegetést jelent, mint a szász seregek. Hogy Ragnar Lothbrok barbár leszármazottait már ne is említsük.

Az Assassin’s Creed Valhalla PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re november 10-én fog megjelenni. A PlayStation 5 változatra pedig november 12-én (Európában november 19-én) számíthatunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Assassin's Creed Valhalla

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2020. november 10. PC, Stadia, PS4, X1, XSX
2020. november 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!