Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Új Resident Evil animációs film jön a Netflixre

A Resident Evil: Infinite Darkness főhőse Leon S. Kennedy és Claire Redfield lesz.

2020.09.29. 14:15 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

A Resident Evil játékok népszerűségéhez kétség sem férhet, ám ugyanez már nem mondható el maradéktalanul a Milla Jovovich nevével összeforrt mozis sorozatról. Voltak jó pillanatai, de összességében semmi extra. Ugyanakkor általában a franchise alapján készült animációs filmek rendre megtalálták a maguk rajongótáborát.

A Capcom a Tokyo Game Show alkalmából tartott közvetítés során jelentette be, hogy jövőre újabb animációs film készül, a Resident Evil: Infinite Darkness a Netflixen fog megjelenni valamikor 2021-ben. A bejelentés mellé egy rövidke kedvcsináló is társult.

Egyelőre kevés érdemi részlet ismert a történettel kapcsolatban. Az viszont biztos, hogy a két főhős Leon S. Kennedy és Claire Redfield lesznek, akik egy titokzatos (és a franchise-t ismerve sötétben leselkedő veszélyekkel teli) kúriát próbálnak meg felfedezni.

A 2021-es év tehát elég termékenynek ígérkezik Residen Evil téren. Nem elég, hogy jön az új animációs film, de mellette (és tőle a hírek szerint teljesen függetlenül) készül egy nyolcrészes élőszereplős sorozat is, bár erről továbbra is keveset tudni. És akkor ne feledkezzünk meg a szintén jövőre várható Resident Evil: Village-ről sem… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Sztori-traileren a Scarlet Nexus
Következő hír: Cloud Gardens próbakör – Nemes gyümölcs későn érik »