Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Régi-új platformokon támad idén a Football Manager 2021

PC mellett az idei epizóddal tizenhárom év után visszatér a franchise Xboxra is.

2020.09.28. 17:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sega természetesen idén sem hagyja cserben a focirajongókat, az SI Games csapata menetrend szerint szállítja az idei focimenedzser nagyágyút is. A Football Manager 2021 szokás szerint hoz néhány újdonságot magával, de az egyik legnagyobb durranás nem a játékon belül, hanem azon kívül várható.

A fejlesztők idén is azt ígérik, hogy egy rakás újdonsággal teszik még mélyebbé a játékmenetet, még életszerűbbé a virtuális futballvilágot és még részletesebbé a játékosok eszköztárát, mint menedzserek. De, hogy ez pontosan milyen újdonságokat jelent, arról október előtt egyelőre nem tudunk majd meg sokkal többet.

Amiről viszont igen, azok a várható platformok. Az senkinek nem jelenthet újdonságot, hogy a Football Manager 2021 jön PC-re és Macre, ahogy az sem, hogy a Football Manager Touch változat emellett Nintendo Switchre, valamint iOS-re és Androidra. Utóbbi kettőre egy még egyszerűbb változat is elérhető lesz Football Manager 2020 Mobile néven.

Ami viszont újdonságot jelenthet a rajongók többségének, az új konzolos kiadás lesz Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Érdekesség, hogy egykor több korábbi rész is megjelent a Microsoft aktuális konzoljaira, de ez a sor 2007-ben megszakadt és csak most, jó tizenhárom évvel később folytatják a készítők. Ez a változat a Football Manager 2021 Touch egy átalakított verziója lesz, amelynek az irányítását teljesen az Xbox kontrolleréhez igazítanak.

A Football Manager 2021 a tervek szerint november 24-én fog megjelenni, de az Xbox változatok csak valamikor az év végén várhatóak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Football Manager 2021

« Előző hír: Switchre jön a Postal Redux
Következő hír: Így néz ki az újgenerációs Observers: System Redux »