Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Változott a Remothered: Broken Porcelain megjelenési dátuma

Csakhogy nem később, hanem előbb jön a horror kalandjáték!

2020.09.25. 12:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azt már megszokhattuk, hogy a fejlesztők a legritkább esetben képesek tartani az előre megadott premierdátumokat. Hol a tökéletesre csiszolás miatt halasztanak heteket-hónapokat, hol pedig menet közben jönnek rá, hogy valamit egészen másképp kellene csinálni, és ilyenkor akár évekkel is csúszhat a projekt. És sajnos manapság az sem ritka, ha a koronavírus miatt késik egy-egy játék.

Az viszont még mindig fehér holló gyakoriságú, amikor egy fejlesztő vagy kiadó előbb végez a munkával. Most viszont erről van szó: a Modus Games kiadó bejelentette, hogy a tervezettnél egy héttel korábban jön a Remothered: Broken Porcelain.

A kiadó azzal indokolta a lépést, hogy az eredetileg október 20-ra tervezett premier idején meglehetősen zsúfolt lesz a piac, horror kalandjátékból is akad majd néhány, hiszen a Halloween környékén mindig megszaporodnak az ilyen alkotások. Így inkább szeretnék elkerülni a tumultust és egy héttel korábban, október 13-án adják ki a játékot. Ekkor PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre válik elérhetővé. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Remothered: Broken Porcelain

« Előző hír: Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!
Következő hír: Változott a Remothered: Broken Porcelain megjelenési dátuma »