Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Egy hetet késik a Baldur's Gate III korai hozzáférésének indulása

Újabb fejlesztői videót tett közzé a Larian.

2020.09.23. 23:16 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Larian a Divinity játékok után egy újabb nagyszabású RPG-n dolgozik, amelyhez egy méltán híres licencet szereztek meg. A Baldur's Gate III-mal pedig az eddig látottak-hallottak alapján igyekeznek felülmúlni eddigi alkotásaikat is.

Az 5. kiadású D&D szabályrendszerre alapozó, a Forgotten Realms világában játszódó Baldur's Gate III-ről már több videóban is beszéltek a fejlesztők, és ezt a sort most egy újabb epizód folytatja, elsősorban csapatunk létrehozásával kapcsolatosan.

Ahogy az manapság minden rendes RPG-ben lenni szokott, cselekedeteink és a beszélgetések során hozott döntéseink kihatással vannak a sztorira, rövid és hosszú távon egyaránt, így alakul ki egy igazán egyedi történet. És mindez igaz partynkra is: a hozzánk csatlakozó társak mindegyike saját személyiséggel, célokkal és motivációval rendelkezik, és fontos szerepet kap, hogyan viszonyulunk hozzájuk és mit mondunk nekik. (És akár romantikus kapcsolatba is keveredhetünk velük...) A párbeszédekben választható opciók pedig szintén függni fognak megalkotott karakterünktől (vagy a választott origin karaktertől).

A Baldur's Gate III (egyelőre legalábbis) kizárólag PC-re jelenik meg, első körben korai hozzáférés keretében. Az eredeti tervekhez képest egy hetet csúszik az early access indulása: október 6-ától lesz elérhető az érdeklődők számára a jelenlegi verzió. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Baldur's Gate III

« Előző hír: A Flowerhez hasonló nyugis repkedést ígér a Feather
Következő hír: Egy hetet késik a Baldur's Gate III korai hozzáférésének indulása »