Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A Flowerhez hasonló nyugis repkedést ígér a Feather

PC és Switch után újabb platformokra érkezik a madaras játék.

2020.09.23. 22:59 | szerző: Dino | kategória: Játék

Tavaly áprilisban jelent meg PC-re és Nintendo Switchre a Feather, amely akció és vér helyett egyszerű repkedést kínált. Egy madárral szárnyalhattunk a békés táj felett, valahogy úgy, mint például anno a Flowerben tehettük virágszirmokkal.

A melbourne-i Samurai Punk csapat most tovább bővíti a játék elérhetőségét, szeptember 30-ától ugyanis PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a program.

Az új platformokra megjelenéssel együtt pedig frissítést is kap a Feather, amely ezzel immár teljes cross-play funkciót kínál, azaz a passzív online multiplayerben platformtól függetlenül futhatunk (vagy inkább szállhatunk) össze más játékosok madaraival. De kapunk 4 új madarat és 6 új zenét is, és új időjárási körülmények is várnak ránk, például szeles idő. A Steam verzió pedig már Macen is futtatható.

A játékban tehát nincs más dolgunk, mint csapkodni szárnyainkkal, siklani a szelek szárnyán, és felfedezni titkos útvonalakat, ahova csak egy madár képes eljutni. „Nincs jó vagy rossz, nincsenek követelmények, nincsenek bossok – csak te, a szél és az ég” – írják a fejlesztők a Featherről. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Két saját stúdióval indul Mike Morhaime vadonatúj cége
Következő hír: Egy hetet késik a Baldur's Gate III korai hozzáférésének indulása »