Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Nem kapunk FIFA 21 demót

Az EA Sports szakít a sok éves hagyománnyal, de ettől még ki lehet majd próbálni a játékot a premier előtt.

2020.09.23. 13:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amióta világ a világ, ősszel jön a FIFA aktuális epizódja. Az EA Sports meglehetősen ragaszkodó típus, ha a hagyományokról van szó, vagyis szereti követni a bevált sémán nem változtatás módszerét. Éppen ezért az elmúlt években mindig kaptunk egy demót az aktuális FIFA epizódból.

De idén nem. Az EA Sports a hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy idén bizony szakít a hagyományokkal, és a rajongók nem kapnak ingyenes demót a FIFA 21-ből. Ennek oka nem túl misztikus: szeretnék, ha a készítők ahelyett, hogy egy demóval bíbelődnének, inkább minden idegszálukkal a teljes játék fejlesztésére koncentrálnának.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem lehet majd a premier előtt kipróbálni a játékot. Az EA Play szolgáltatás kereteiben most is elérhető lesz egy időkorlátos próbaverzió. Ráadásul az EA Play a Steamen is elérhető, így még több játékos iratkozhat fel rá, és így még többen próbálhatják majd ki a FIFA 21-et is.

A döntés egyébként logikusnak tűnik, hiszen idén sokkal nehezebb dolga volt a fejlesztőknek. Egyfelől a koronavírus miatt eleve jelentősen lelassultak a fejlesztések, másfelől idén a szokásos PC, PlayStation 4 és Xbox One trió mellé PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is el kell készíteni az új játékot.

A FIFA 21 ezzel együtt tartani tudja az október 9-re belőtt premierdátumot, így legalább csúszástól nem kell tartania a rajongóknak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: FIFA 21

« Előző hír: Dátumot kapott a Medal of Honor: Above and Beyond
Következő hír: Gallokkal bővül a Sid Meier’s Civilization VI: New Frontier »