Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Dátumot kapott a Medal of Honor: Above and Beyond

Decemberig kell várni a klasszikus széria első VR-epizódjára.

2020.09.23. 13:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amíg a Medal of Honor a 2000-es évek elején az egyik legmeghatározóbb franchise volt, addig mára szinte teljesen eltűnt a színről. Köszönhető ez többek közt a Call of Duty előretörésének is. Ám az EA egyelőre nem mondott le végérvényesen az egykori aranytojást tojó tyúkocskájáról, inkább a fejébe nyom egy VR-headsetet, hátha.

Ez lesz a Medal of Honor: Above and Beyond, amely immár évek óta készül, de már csak hónapok vannak hátra a megjelenésééig. A fejlesztést a már bizonyított Respawn Entertainment végzi, akik először próbálkoznak VR-játékkal és második világháborús játékkal is.

A történet egy OSS (Office of Strategic Services) ügynökről szól (ez leszünk mi), aki különböző szabotázsakciókat hajt végre szerte Európában, hogy megakassza a náci hadi gépezetet. Küldetéseink során néha vízen vagy épp levegőben fogjuk megközelíteni a célpontunkat. A kampány három fejezetből áll majd, amelyeket nem törnek meg átvezető videókkal, mindent mindig a saját szemszögünkből fogunk látni – elvégre egy VR-játékról van szó.

A Medal of Honor: Above and Beyond PC-re és Oculus Questre fog megjelenni december 11-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Medal of Honor: Above and Beyond

« Előző hír: Miért lesz nagy a Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition?
Következő hír: Dátumot kapott a Medal of Honor: Above and Beyond »