Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Michel Ancel nélkül folytatódik a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése

A veterán fejlesztő harminc év után végleg kiszáll a buliból, hogy egy egészen más területen dolgozzon tovább.

2020.09.21. 15:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Michel Ancel nevét aligha kell bemutatni bárkinek is, aki egy picit is jártas a videojáték-ipar mindennapjaiban. Ancel jó három évtizede aktív részese a videojátékok világának, mára az egyik leghíresebb veterán fejlesztőnek számít. Olyan játékokat köszönhettünk neki, mint a Rayman franchise és a Beyond Good & Evil.

Ancel nemrégiben a hivatalos Instagram-profiljában jelentette be, hogy harminc év után köszöni szépen, neki ennyi elég volt a videojáték-fejlesztésből. A jövőben a második kedvenc hobbijának fog élni, vadállatokkal fog foglalkozni egy menhelyen. A rajongókban most joggal merül fel az aggasztó kérdés: Michel Ancel kiszállásával mi lesz a már így is időtlen idők óta húzódó Beyond Good & Evil 2-vel? Erre a kérdésre ő és a Ubisoft is adott választ.

Ancel elmondása szerint a projekt jó ideje már a maga útját járja, így az ő kiszállása a világon semmilyen hatással nem lesz már rá. A francia kiadó is megerősítette ezt, akik hozzátették, hogy Ancel valójában már elég régóta nem aktív részese a munkának. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Beyond Good & Evil 2

« Előző hír: Alig több, mint 1000 hibát orvosol a Marvel’s Avengers első nagy frissítése
Következő hír: Ez nem tartott soká – ennyi volt a Disintegration multija »