25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új előzetesen a PS5-ös az Oddworld: Soulstorm

Nagyobb, gonoszabb, merészebb lesz az új játék az új előzetes szerint.

Írta: GeryG

Nyár óta lehet tudni, hogy a 2016-ban bejelentett, de máig meg nem jelent Oddworld: Soulstorm nem csak PC-re és PlayStation 4-re készül el, de PlayStation 5-re is. A játékot az évek során többször is elhalasztották, először 2017-ben majd 2019-ben is. De azt továbbra sem lehet tudni, hogy végül mikor jelenhet meg.

Ezen az sem változtatott, hogy új előzetest kapott a PlayStation 5-re érkező változat. A fejlesztők ebben inkább az új kalandokra koncentráltak, amelyek az új konzolon még nagyobbak, még gonoszabbak és még merészebbek lesznek. Trancsírból lesz benne bőven a video tanúsága szerint.

A PS5-ös verzió természetesen kihasználja majd a sokat reklámozott 3D-s térhangzást és a DualSense kontroller képességeiben rejlő lehetőségeket is. Feltéve, hogy egyszer végre tényleg megjelenik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Oddworld: Soulstorm

Platform:

Fejlesztő: Oddworld Inhabitants

Kiadó: Oddworld Inhabitants

Megjelenés:
2021. április 6. PC, PS4, PS5
2021. november 30. X1, XSX

Minimális rendszerigény: Intel Quad Core 1,7 GHz, GeForce GTX 670 vagy azonos teljesítményű GPU, 8GB RAM, 64-bites Windows 7

Ajánlott konfiguráció: Intel Quad Core 2,3 GHz, GeForce GTX 970 vagy azonos teljesítményű GPU, 16GB RAM, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!