Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Késik a DiRT 5

A Codemasters egy picit több időt szán az utolsó simításokra és hibajavításokra. De tényleg csak egy picit.

2020.09.08. 16:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint egy hónap múlva, október 9-én érkezett volna meg a Codemasters soron következő rallys játéka, a DiRT 5. Azért a feltételes mód, mert mostanra kiderült, hogy végül a dolgok nem az eredeti terveket követik.

A fejlesztők már korábban jelezték, hogy valamivel több időre van szükségük az utolsó simítások és az ilyenkor szokásos hibajavítások elvégzésére. Ráadásul az új konzolgeneráció közelgő premierje is hatással van a munkájukra. Így a 9-i dátumot már biztosan nem tudják tartani.

Eleinte csak néhány napos halasztásról szóltak a hírek, ám immár biztos, hogy legalább egy szűk hónappal többet kell várnia a rajongóknak a játékra. Az új hivatalos premierdátum ugyanis november 6-ra változott.

Ekkor még mindig csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, a PlayStation 5 és Xbox Series X változatok a konzolok premierje körül várhatóak. Aki viszont most megveszi valamelyik aktuális konzolra a játékot, az utána ingyen kapja meg az új generáció képviselőire is. És, hogy hogy mutat majd a játék PS5-ön és XSX-en? Arról a fenti előzetes tanúskodik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: DiRT 5

« Előző hír: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning teszt – Visszatért az eredeti THQ alulértékelt RPG-mesterműve is
Következő hír: Késik a DiRT 5 »