Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Retro-FPS mellékágat kap a Postal, jövőre jön a Brain Damaged

Postal Dude kalandjai egy elmegyógyintézetben.

2020.09.07. 09:37 | szerző: Dino | kategória: Játék

Aranykorát éri a retro-FPS műfaj. A lassan ezekre szakosodott Zoo_Lee kollégánk is rendszeresen jelentkezik egy-egy ilyen alkotás tesztjével, legutóbb a Hellbound és a Post Void volt soron. A műfaj sikereit látva a Running With Scissors csapata is úgy gondolta, hogy miközben dolgoznak a Postal 4: No Regerts játékukon, valamivel érdemes lenne fenntartani az érdeklődést brutális szériájuk iránt, így megbízták a Hyperstrange és a CreativeForge csapatát, hogy készítsenek egy spin-offot.

A Postal: Brain Damaged főhőse természetesen a brutalitásban és politikai inkorrektségben határt nem ismerő Postal Dude, aki ezúttal egy elmegyógyintézetben találja magát. Ahol persze mindenki ellene van, a nagy gonosz nővérektől kezdve a zakkant, vérszomjas betegekig. De hogy ez a valóság vagy csak főhősünk képzeletének szüleményei? Valószínűleg ezt ő maga se tudja.

A játék az old-school FPS-ek stílusát képviseli, szó sincs nyílt világról, inkább a régről megszokott, szintekre osztott játékmenetről. Pörgős akciót ígérnek a fejlesztők – ezt a kiadott trailer is jól mutatja. És ahogy a Postal sorozattól eddig is megszokhattuk, nem hiányzik majd a durva humor és a túltolt erőszak se.

A Postal: Brain Damaged megjelenése 2021 végére várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: PGA Tour 2K21 teszt
Következő hír: Graven: a Hexen II spirituális örököse »