Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Sajátos stílusú krimi kaland lesz a Paradise Killer

A valóság néha álom, az álom néha valóság.

2020.08.31. 09:30 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

Semmi sem az, aminek látszik a Kaizen Game Works független fejlesztőstúdió játékában, a Paradise Killerben. Lady Love Dies detektívgurut alakítva a mi feladatunk az, hogy kiderítsük, ki ölte meg a címszereplő Paradise-t.

Az egyszerre paradicsomi hangulatú, ugyanakkor bizarr, futurisztikus szigetet teljes egészében bejárhatjuk bizonyítékok, valamint ősi relikviák után kutatva, amelyek jó esetben közelebb visznek minket a gyilkossági ügy megoldásához. Az igazság és a tények azonban néha távol esnek egymástól, így a teljes nyomozás során úgy érezhetjük, hogy a gyanúsítottak közül bárki megölhette a szerencsétlen leányzót. Amennyiben úgy véljük, hogy minden szükséges bizonyítékot összegyűjtöttünk, úgy egy bírósági tárgyalás során bizonyítanunk kell a vádlott bűnösségét.

A szigeten történő bóklászásunk során hieroglifákat tartalmazó rejtvényeket is megoldhatunk, amelyek addig elzárt területeket nyitnak meg előttünk, ahol talán újabb nyomokra bukkanhatunk. A legfontosabb, hogy gyűjtsünk minél több bizonyítékot, térképezzünk fel a misztikus szigetet és legyünk szkeptikusak a leghihetőbb alibi kapcsán is.

A Paradise Killer meglehetősen formabontó krimi-kalandjáték 2020. szeptember 4-én jelenik meg PC-re, valamint Nintendo Switchre. Amennyiben kipróbálnátok, úgy a Steam oldalán elérhető a játék demo verziója. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Paradise Killer

« Előző hír: Új gameplay előzetesen mutatja meg magát a The Path of Calydra
Következő hír: Monstrum 2 próbakör – Űjabb aszimmetrikus multiplayer játék készül »