Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Szó szerint nagy fába vághatjuk a fejszénket a WoodZone-ban

Egyszerű favágóból igazi nagyvállalkozóvá avanzsálhatunk.

2020.08.30. 09:30 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

A különböző életmódcsatornák már jó ideje tele vannak aranyásók, farmerek és nem utolsó sorban favágók életét bemutató reality műsorokkal. A lengyel-német DeSand stúdió utóbbi népszerűségét kívánja meglovagolni készülőben lévő játékukkal, a WoodZone-nal.

A fejlesztők elmondása szerint alkotásuk a stratégiai, a szerep- és a szimulációs játékok eklektikus keveréket nyújtja. Feladatunk nemcsak az lesz, hogy minden reggel fát vágjunk, hanem meg kell szerveznünk annak elszállítását, tárolását, feldolgozását és értékesítését is. Célunk nem más, mint hogy rentábilis faipari vállalkozást hozzunk létre.

A játék során procedurálisan generált 3D-s világban kell begyűjtenünk a nyersanyagokat, megépítenünk a szerszámainkat, illetve a fafeldolgozáshoz szükséges gépeket. Emellett tárolóépületeket, de még saját házat is létrehozhatunk.

A WoodZone jelenleg Kickstarter fázisban van, amely szeptember 20-ig tart, és célja, hogy összegyűjtsenek a projektre 10 000 eurót. A fejlesztők ígérete szerint nemcsak az egyjátékos élményre, hanem a multiplayerre is nagy hangsúlyt fektetnek, így várhatóan co-op és PvP módok is helyet kapnak a játékban.

Amennyiben sikeresen zárul a közösségi finanszírozás, akkor várhatóan 2020. negyedik negyedévében jelenhet meg a WoodZone PC-re a Steam Early Access keretén belül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Bájos farmjátéknak ígérkezik az Everdream Valley
Következő hír: Hellbound teszt - A Doorways széria alkotói ezúttal a retro FPS műfajában alkottak »